"Кладовище виступає буферною зоною.Три дні тому вийшли "айдарівці", як вони кажуть, покошмарити нас. Бій почався о 4:20. Карателі вели хаотичну стрілянину по нам, але кулі летіли по мирним. Вони зазнали втрат і, швидше за все,вночі поверталися за 200-тим. Ми на кладовище не заходили. У нацистів немає нічого святого. Ми знімаємо розтяжки так званої української армії, які вони встановлюють на кладовищі. Айдарівці прийшли чи то обкурені, чи то під впливом наркотичних речовин,бо по-іншому пояснити їх дії вкрай складно", – каже "ополченець".

А тепер факти. Батальйон "Айдар" був виведений з Луганщини 25 липня. Останні підрозділи батальйону покинули Щастя в цей день о 8.00. Повернувся добробат у зону АТО 23 жовтня і до того ж не на Луганщину – батальйон триматиме другу лінію оборони в Донецькій області. Про це повідомляє начальник штабу батальйону Валентин Лихоліт. "Всі бійці батальйону "Айдар" пройшли бойове злагодження і повернулися на передову з новими силами та навичками, щоб захищати рідну Україну. На жаль, нас не повернули до Луганської області, а на даний момент ми триматимемо другу лінію оборони в Донецькій області", – йдеться у його повідомленні.

Питання – обкуреним чи обколотим був "ополченець", який 2 жовтня воював з міфічним супротивником у вигляді батальйону "Айдар"? Є запитання і до "журналіста" NewsFront, який записав цю нісенітницію і видав в світ під гучним гаслом "Ведем трансляцию в прямом эфире, чтобы опровергнуть лживые СМИ!"?

Чекаю від NewsFront пояснення та спростування цієї інформації.

Читайте також: Корупційні схеми "борців з корупцією" в самопроголошеній "ЛНР"