Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Чим корисна паста та як її приготувати

      Як приготувати пасту
      Як приготувати пасту / Фото з відкритих джерел

      Вживання макаронних виробів не шкодять фігурі і навіть дозволяє схуднути. До такого висновку прийшли канадські медики.

      Як пише EurekaAlert, експерти провели метааналіз 30 досліджень, в яких брали участь 2,5 тисячі людей, які отримували більшу частину вуглеводів з макаронів. Добровольці їли пасту три рази в тиждень, порція становила приблизно половину середньої чашки. Після трьох місяців учасники експерименту втратили у вазі в середньому по 500 грам.

      Читайте також: Чи насправді шкідливо їсти хліб: пояснення експерта

      За словами медиків, макарони в поєднанні зі збалансованою дієтою не сприяють збільшенню ваги і пояснюють це низьким глікемічним індексом продукту.

      Глікемічний індекс – це показник, який відображає швидкість розчеплення в організмі продуктів та перетворення їх на глюкозу.

      Як приготувати пасту карбонара

      Паста алла карбонара (Pasta alla carbonara) поєднує у собі шматочками бекону, соус з яєць та сир пармезан.

      Інгредієнти:

      - спагетті - 200-300 г,

      - бекон - 100 г,

      - жовтки - 4 шт,

      - вершки (35%) - 100 мл,

      - тертий пармезан (грана падано, джюгас і т.п.) - 50 г,

      - часник - 1-2 зубчики

      - 2 гілочки петрушки (тільки листочки, без стебел),

      - сіль та перець за смаком.

      Рецепт приготування пасти карбонара:

      1. Бекон нарізати дрібними шматочками. Налити у пательню оливкову олію та підсмажити бекон на середньому вогні.

      2. Налити у каструлю 4 літри підсоленої води, довести до кипіння.

      3. Спагеті покласти в окріп і відварити, але дістати їх з каструлі потрібно за одну хвилину до того часу, який зазначено на упаковці.

      4. Змішати яйця з вершками (молоком), посолити і поперчити за смаком і збити вінчиком. Додати 50 г тертого пармезану (пекоріно).

      5. Бекон прибрати зі сковороди і легенько підсмажити дрібно нарізаний часник.

      6. Спагеті покласти в сковороду, де смажився часник, і перемішати.

      7. Прибрати пательню з плити, додати збиті яйця і перемішати, щоб яйця згорнулися. Додати бекон і поперчити.

      8. Подавати, посипавши тертим пармезаном (пекоріно) і прикрасивши листочками свіжої петрушки.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук