Якщо ви ще не дивилися "Меню" – перегляньте. Якщо ж уже це зробили, то вам точно захотілося з’їсти той самий чизбургер.

Читайте також Солодкі бельгійські вафлі: рецепт на кефірі

Саме тому український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився з читачами рецептом чизбургера з цього фільму. Як каже головна героїня: "Це справжній чизбургер, а не якесь модне авангардистське гі*но".

Рецепт чизбургера з фільму "Меню"

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 1

Приготування:

  • 250 грамів яловичого фаршу розділяємо на дві рівні частини, формуємо кульки, викладаємо на сковорідку гриль та притискаємо лопаткою. Смажимо 5 хвилин.
  • Перевертаємо на другу сторону, додаємо на м’ясо цибулю, порізану напівкільцями. Зверху викладаємо по два шматки сиру чедер та смажимо м’ясо ще 5 хвилин.
  • Підсмажуємо булочку для бургера (беремо з кунжутом), викладаємо на неї начинку і притискаємо чизбургер так, щоб з нього потік сік.
  • Ідеально подавати страву з картоплею фрі.

Смачного!