Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Чому краще не брати їжу на борту літака

      Чому краще не їсти на борту літака
      Чому краще не їсти на борту літака / podroze.gazeta.pl

      Через те, що на висоті у 10 кілометрів вологість на борту літака падає до 12%, їжу, яку можна придбати у стюардес, щедро присмачують спеціями.

      Така низька вологість у поєднанні з низьким тиском у салоні літака призводить до 30%-ої втрати сприйнятливості смакових рецепторів до солодкого і солоного, передає Nashamama.

      Читайте також: Як здолати "післявідпустковий синдром": дієві поради

      Оскільки сприйняття рецепторами кислого, гіркого і гострого залишається майже незмінним, авіакомпанії вдаються до хитрощів, посилюючи смак деяких компонентів у страві усіма доступними засобами.

      Тож якщо у вас короткий переліт – не варто навантажувати пересоленою чи надто солодкою їжею свій шлунок, адже до всього ще й, зазвичай, накладаються зміни біоритмів.

      Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук