Архів
Курси валют
Погода
25°C
29°C 17°C
  • неділя
    28°C 18°C
  • понеділок
    27°C 18°C
  • вівторок
    29°C 16°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Чому стиглі банани такі корисні: 3 переконливі причини

766 Читать новость на русском
Стиглі банани
Стиглі банани / Фото з відкритих джерел

Ми звикли вважати, що поява чорних крапок на шкірці банана означають те, що він перезрілий і його вже не надто добре споживати. Але це зовсім не так.

Експерти пояснили, що існує як мінімум 3 причини з'їсти стиглі банани, тому що вони неймовірно корисні для організму.

Читайте також: Що їсть інструктор з йоги: щоденник харчування

1. Протистоїть раку

Вчені з'ясували, що в зрілих бананах є ФНП, – фактор некрозу пухлини, який руйнує ракові клітини.

2. Полегшує печію

Банани – це натуральні антациди, які протистоять підвищеній кислотності і допомагають травленню. Вони легко засвоюються і не дають відчуття тяжкості в шлунку. Також вони пом'якшують шлунок при печії.

3. Регулює кров'яний тиск

Щоб підтримувати в нормі тиск, в крові повинен бути постійний рівень калію. А саме в цьому вам допоможуть зрілі банани, які є відмінним джерелом цього мікроелемента. При цьому в них мало соди, яка може викликати перепади тиску.

Джерело: Elle.ua
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук