Фахівці особливо акцентують увагу на білках, які входять до складу яєць і молочних продуктів, передає Сosmo.

Читайте також: Медики назвали жіночу звичку, яка є дуже шкідливою для здоров'я

Також корисними будуть білки з м'яса птиці та тварин, риби та сої. Наступні у переліку бобові і горіхи. А от найважче організм засвоює білок з круп, але й він є дуже корисним.

Зазначимо, найкраще білок засвоюється після нагрівання або термічної обробки. Добова норма білка для жінки становить 82-92 грами на добу.

Топ-10 антицелюлітних продуктів з найбільшим вмістом білка (на 100 г продукту):
М'ясо птиці – від 17 до 22 г
М'ясо – від 15 до 20 г
Риба – від 14 до 20 г
Морепродукти – від 15 до 18 г
Яйця – 12 г
Твердий сир – від 25 до 27 г
Сир – від 14 до 18 г
Бобові – від 20 до 25 г
Крупи – від 8 до 12 г
Горіхи – від 15 до 30 г

Що таке целюліт? Целюліт або ж "синдром апельсинової шкірки" – це структурні зміни у підшкірно-жировому шарі шкіри людини, що призводять до порушення мікроциркуляції крові і відтоку лімфи.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.