На батьківщині глінтвейну в Німеччині найпопулярнішим є глінтвейн з червоного сухого вина. Однак, ви можете використати й біле залежно від ваших уподобань. Головне вибрати сухе вино.

Для того, щоб надати напоєві духмяності додайте корицю, гвоздику та лимонну або апельсинову цедру. Щоб зробити напій солодшим найкраще додавати мед, але якщо цього продукту у вас немає, то підійде і звичайний цукор.

Важливо врахувати!

Не можна вино доводити до кипіння. Оптимальна температура 70°С. Нагрівати глінтвейн потрібно доти, поки не зникне біла піна.

До речі, не пийте його одразу, залиште напій на кілька хвилин, щоб спеції “віддали” всі свої аромати.

Читайте також: Корисні властивості глінтвейну