У січні та лютому після новорічних свят тільки починається розкрутка економіки. І зарплати не виростуть. Відповідно й ціни піднімати недоцільно, бо й так вони досягли свого піку. Супермаркети завалені ковбасою, яловичиною, свининою та птицею. Українці купують те, що дешевше. За 11 місяців 2015 року на душу населення припало 1,43 кілограма яловичини, 5,34 кілограма свинини та 18,64 кілограма птиці,
— сказав президент асоціації "Укрм'ясо" Володимир Попов у коментарі Gazeta.ua.

Зауважимо, за даними Держстату, курятина подорожчала за 2015 рік в середньому з 30,25 грн до 38,5 грн/кг, свинина — з 60 грн до 69,4 грн/кг, яловичина — з 70,9 до 84,2 грн/кг, варена ковбаса — з 42,6 грн до 55, 5 грн/кг.

Читайте також: На що українці витрачали гроші у 2015 році: статистика, яка змушує задуматися