Архів
Курси валют
Погода
27°C
30°C 17°C
  • середа
    23°C 15°C
  • четвер
    24°C 11°C
  • п'ятниця
    28°C 11°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Гарбузовий суп: п’ять смачних рецептів

2981 Читать новость на русском
Рецепти гарбузових супів
Рецепти гарбузових супів / MyRecipes

Гарбуз – це справжній хіт осіннього меню. Цей овоч лідер по вмісту речовин, які необхідні для нормальної роботи організму людини, зокрема, у гарбузі багато заліза. Пропонуємо п’ять рецептів гарбузового супу на будь-який смак.

Гарбузовой крем-суп

Читайте також: Чому треба їсти гарбуз: 5 переконливих причин

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 кг

Ріпчаста цибуля – 2 шт.

Часник – 3 зубчики

Коньяк – 50 мл

Петрушка – 20 г

Вершкове масло – 100 г

Гарбузове насіння – 20 г

Вершки

Сіль та перець – са смаком.

Рецепт приготування гарбузового крем-супу:

1. Розігріти на сковороді масло і обсмажити на ньому цибулю. Подрібнити головки часнику і додати до цибулі.

2. Порізати на дрібні шматочки гарбуз. Висипати його на сковороду. Смажити на невеликому вогні, поки гарбуз не розм’якне. Після цього додати коньяк.

3. Завчасно приготувати курячий бульйон з лавровим листям та духмяними травами. Додати до нього гарбузову масу. Посипати суміш перцем та сіллю за смаком.

4. Нарізати петрушку, висипати її у суп. Після цього додати вершкового масла і трохи вершків. Збити масу блендером.

5. Перед подачею прикрасити суп гарбузовим насінням.

Смачного!

Гарбузовий суп з сиром:

Інгредієнти:

Очищений гарбуз – 500 г

Картопля – 4 шт.

Цибуля – 1 шт.

2 зубки часнику

Плавлений сир – 100 гр

Вершкове масло – 50 г

1 лавровий лист

0,5 ч. ложки паприки

Чорний мелений перець та сіль за смаком.

Рецепт приготування гарбузового супу з плавленим сиром:

1. Гарбуз та картоплю порізати на невеликі шматочки.

2. Поставити варити гарбуз із лавровим листом, а через 10 хвилин додати картоплю і варити ще 10 хвилин.

3. Подрібнити цибулю і часник. Підсмажити їх на вершковому маслі. Додати отриману суміш в гарбузовий суп, посоли і додати спеції.

4. Плавлений сир порізати невеликими пластинками. Зняти каструлю з вогню і зроби пюре блендером. Потім знову поставити гарбузовий суп на вогонь, додати сир і потримай на вогні пару хвилин, поки сир не розплавиться.

5. Гарбузовий суп залишити настоюватися 10 хвилин і подавати теплим із сухариками.

Гарбузовий суп з імбиром

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 кг

Морква – 2 шт.

Імбир – 20 г

Олія – 2 ст. л.

Цибуля – 1 шт.

Вода – 500 мл

Молоко – 100 мл.

Рецепт приготування супу з імбиром:

1. Розігріти на сковороді оливкову олію. Порізати гарбуз та імбир на невеликі шматочки та обсмажити до появи золотистої скоринки.

2. В каструлі посмажити цибулю до м’якості, додати моркву.

3. Змішати всі овочі разом у великій каструлі і залити гарячою водою. Довести до кипіння і варити на середньому вогні протягом 5-6 хв. Додати соль та перцю за смаком. Долити молоко.

4. Перемішати масу блендером, щоб утворилося. Довести до кипіння. Перед подачею додати кілька крапель оливкової олії та листя петрушки.

Гарбузовий суп з фрикадельками

Інгредієнти:

Гарбуз – 700-900г г

Куряче філе – 500 г

Вершки 33%, – 250мл 33%,

2 гілочки базиліку (сушений базилік)

Яйця – 1 шт

Пучку кропу, гарбузове насіння.

Рецепт приготування супу-пюре з гарбуза з фрикадельками:

1. Очистити та дрібно порізати гарбуз, прогріти шматки у мікрохвильовці 4-6хв або відварити до м'якості і розім’яти блендером.

2. В однорідну масу змолоти куряче філе, додавши яйце, кріп і базилік, поперчити та посолити за смаком.

3. Довести до кипіння 1 літр води або курячого бульйону, покласти фрикадельки, формуючи їх двома ложками. Варити їх 5 хв, потім додати пюре з гарбуза, проварити 5 хв, влити вершки, прогріти, не даючи закипіти, зняти з плити.

4. Подавати із смаженими гарбузовим насінням.

Гарбузовий суп з каррі

Інгредієнти:

Гарбуз – 500 г

В’ялені томати – 70 г

Томатна паста – 1 ст. л.

Вода – 2 склянки

Цибуля – 1 шт.

Часник – 2 зубчики

Чилі – 1 шт.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Каррі – 1 ч. л.

Вершки – 100 мл

Сіль, перець, зелень, горіхи, насіння – за смаком.

Рецепт приготування гарбузового супу з каррі:

1. Подрібнити часник і цибулю. Нарізати гарбуз на середні шматки.

2. Висипати гарбуз у каструлю разом з обсмаженою цибулею. Додати каррі і томатну пасту. Готувати гарбуз 3-4 хвилин, постійно помішуючи. Додати сіль, перець та воду. Довести до кипіння і варити протягом 15 хвилин.

3. Додати в’ялені томати. Перемішати масу блендером до утворення пюре.

4. Додати вершки та перемішати суп. Подавати з грінками, насінням, зеленню та горіхами за смаком.

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук