Гордість україни
Юрій Заремба

Юрій Заремба – успішний юрист. Він ризикнув кар'єрою, коли йому надокучила рутинна робота з документами. багато часу витрачав на нудну механічну роботу: брав один взірець за основу – додавав до нього окремі речення чи статті з іншого – наче пазл, складав по частинах новий договір на потрібних йому умовах. 

Тому вирішив внести туди дещицю магії – зробити її простішою і, головне, цікавішою. Так виникла ідея створити автоматизовану програму складання договорів – AxDraft.

"Magic" – чарівна кнопка генерування документів

Знання усієї "кухні" зсередини, трохи креативу і, головне, бажання – спонукали Юрія зробити перший крок. Написати алгоритм допоміг брат, професійний розробник. Створена чернетка давала змогу всього лиш за кілька "кліків", заповнивши декілька ключових полів, отримати готовий документ на 10 сторінок. Тоді це здавалося якоюсь магією, зізнається Юрій. "Magic" – саме так і називається кнопка для генерування документів у сучасній версії AxDraft.

Засновник Axdraft стверджує, що в Україні подібного рішення ніхто не реалізовував раніше. А від світових аналогів український проект відрізняє можливість працювати онлайн та з будь-якого пристрою. Також Axdraft переносить дані з одного документа і в усі наступні, тож немає потреби постійно їх копіювати.

 

Окрім комерційного проекту, у стартапу є і соціальний. Це продукт, який отримав назву "Axdraft Business". Він безкоштовний для користувачів і відрізняється за функціоналом від комерційного. Ця платформа вже містить автоматизовані документи, які юридичні фірми надали "Axdraft Business" безкоштовно.

"Замість того, щоб завантажувати невідомий файл з інтернету, користувач може отримати якісний документ, використовуючи наш алгоритм – відповідаєте на пару питань і, наприклад, за 10 хвилин у вас є ідеальний пакет документів для створення ТОВ", – підкреслив Юрія Заремба.

Ця платформа зможе працювати в будь-якій країні з документами різних сфер - бухгалтерія, маркетинг, торгівля. У проекту AxDraft, переконаний Юрій, велика місія – змінити юридичну професію у світі; рутину залишити машині, а людині дати змогу творити.

 

Рутина демотивує, і рішення на кшталт цього, вірить Юрій Заремба, допоможуть підвищити якість юридичних послуг, знизять їхню вартість та полегшать доступ до правосуддя: з будь-якого мобільного пристрою за лічені хвилини можна буде завантажити ідеальний документ. Юристи-боти займатимуться підготовкою стандартних і простих шаблонів, тоді як професійні правники тим часом зможуть зосередитися на складних і більш цікавих завданнях.