Загиблий чоловік вважав себе грибарем та стверджував, що усі гриби можна їсти, якщо правильно їх приготувати. Довкола цього села практично немає лісів, тож чоловік назбирав гриби там, де випасають худобу. Пізніше приготував із них соус та нагодував ним свого малолітнього онука.

Більше ніхто страви не їв. Перші ознаки отруєння проявилися на другий день.

У нього було отруєння грибами гепатотропної дії, поступив з явищем гострої печінкової недостатності, потім почалася ниркова і серцева недостатність, – розповіла лікар-реаніматолог Ірина Шабанова.

Рідні та друзі сім'ї не вірять, що дідусь та онук померли через гриби. Переконують, що чоловік завжди міг відрізнити отруйні гриби від їстівних.

Читайте також: На сходах лікарні на Львівщині помер чоловік