За словами експертів, під час природного квашення капуста, огірки отримують нові властивості, пише портал Neboley.

Йдеться про овочі, при приготуванні яких не використовується оцет, а як консервант застосовують цукор і звичайну сіль.

Квашена капуста містить у кілька разів більше аскорбінової кислоти і бета-каротину, ніж у свіжого овоча.

Фініки, інжир, родзинки, курагу також треба їсти в зимовий час. У них великий вміст клітковини, повний комплект вітамінів і мінералів, а також необхідних амінокислот.

У м'якоті сухофруктів, особливо фініків, міститься велика кількість калію, необхідного для хорошої роботи кишечника. Також ці продукти багаті на амінокислоти.

Крім того, в усіх сухофруктах в різних кількостях є магній, цинк, селен та залізо.

Читайте також: Три продукти, які мають бути у раціоні кожен день