Коли вино лікує — 9 корисних властивостей цього напою

4288 Читать новость на русском
Червоне вино / vidomosti-ua.com

Виявляється, червоне вино не лише дарує добрий смак та створює настрій. Якщо цим напоєм не зловживати, то можна відчути навіть його корисні властивості.

Видання Еlle.ua підготувало 9 варіантів, коли червоне вино приносить користь організму.

1. Червоне вино — джерело антиоксидантів, що допомагає виводити токсини з організму.

2. Червоне вино уповільнює зростання ракових клітин і запобігає розвитку раку порожнини рота.

3. Вживання червоного вина в помірних кількостях знижує ризик розвитку остеопорозу.

4. Речовина ресвератрол, що містяться в шкірці червоного винограду, захищає кровоносні судини і усуває тромби.

Читайте також: Дієтологи назвали продукти, які можуть викликати сильне отруєння після посту

5.Ресвератрол також називають еліксиром молодості, адже він уповільнює процес старіння організму.

6. Червоне вино має високий вміст поліфенолів, які борються зі шкідливими бактеріями в організмі, захищаючи його від багатьох хвороб.

7. Вино зменшує ризик серцево-судинних захворювань та інфарктів, адже розширює судини і збільшує приплив крові.

8. Помірна кількість вина нормалізує рівень холестерину в крові.

9. Червоне вино знижує ризик розвитку хвороб мозку, наприклад хвороби Альцгеймера.

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук