Кому можна та потрібно їсти гірчицю

1767 Читать новость на русском
Кому можна і потрібно їсти гірчицю / wideopeneats.com

Медики рекомендують споживати гірчицю зі стравами у холодну пору, адже цей продукт може бути дуже корисним під час сезону простудних захворюваннь.

Гірчиця містить речовини, які стимулюють відходження мокроти – синігрін і синальбін. Тож завдяки дії цих компонентів гірчиця може бути ефективною у терапії кашлю, бронхітів, ларингіту та запалення слизових оболонок гортані, передає Мedikforum.

Читайте також: 10 правил харчування восени від дієтолога

Серед інших корисних речовин є ще білок, ненасичені жири, харчові волокна та вітаміни групи B, Е, D, А. Тож при споживанні гірчиці в організмі покращується надходження крові у головний мозок, а це, відповідно, сприяє покращенню пам'яті та розумових функцій.

Охочим позбутись зайвих кілограмів теж варто звернути увагу на цей продукт. Гірчиця пришвидшує метаболізм та допомагає організму краще розщеплювати жири.

Корисні властивості гірчиці

Споживання гірчиці підсилює лібідо у чоловіків та жінок

Завдяки насиченому складу мінералів вона покращує стан судин і роботу серця. Окрім того, поліненасичені жирні кислоти стимулюють процеси виведення з організму надлишків холестерину. Тож гірчиця позитивно вплине на серцево-судинну систему.

А ще цей продукт допомагає при лікуванні шкірних захворювань, хворобах нервової системи та слабкому імунітеті. І це ще не все, адже гірчиця – природний афродизіак, який підсилює лібідо у чоловіків та жінок. 100 грамів гірчиці містить лише 66 калорій.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук