Журнал Ladyjour зібрав корисні властивості мигдалевого молока для здоров'я.

Міцні кістки

Одна порція мигдального молока містить 30% необхідної добової норми кальцію і 25% вітаміну D. Завдяки наявності вітаміну D, кальцій добре засвоюється, що допомагає мати міцні кістки чоловікам, жінкам, дітям і немовлятам.

Вітамін D допомагає поліпшити імунітет і функції клітин. Деякі дослідження показали, що вітамін D допомагає посилити щільність кісткової тканини при остеопорозі.

Контроль цукру в крові

Мигдальне молоко містить малу кількість вуглеводів, що не дозволяє значно збільшити рівень цукру в крові, знижуючи ризик розвитку діабету.

Гострота зору

В мигдалевому молоці виявлено незначну кількість вітаміну А, якого цілком достатньо для того, щоб допомогти зберегти гостроту нашого зору.

Читайте також: Що їсти взимку, аби не хворіти: поради експертів

Догляд за шкірою

Кожна порція мигдального молока без домішок містить 50% від рекомендованої добової норми вітаміну Е. Це потужна живильна речовина володіє антиоксидантними здібностями, що допомагає зберегти вітамінний баланс в організмі і перешкоджає руйнуванню вітаміну А.

Контроль ваги

Один стакан мигдального молока містить 60 калорій, на відміну від 146 калорій у незбираному молоці, 122 калорій в 2% молоці, 102 калорії в 1% молоці і 86 калорій в знежиреному молоці. Це робить мигдальне молоко відмінною альтернативою, яка допоможе вам знизити або зберегти свою вагу.