Назвали 5 найнебезпечніших дешевих продуктів харчування

- Читать новость на русском
5 найнебезпечніших дешевих продуктів харчування / slk.kh.ua

Фахівці зі Всесвітньої організації охорони здоров'я склали список небезпечних для організму людини недорогих продуктів.

Найбільш шкідливими є дешеві ковбаси і сосиски. Це очевидно, адже чим нижча їхня вартість, тим менше у них м'яса і більше небезпечних токсичних канцерогенів, передає Ukrhealth.

Читайте також: 10 правил харчування восени від дієтолога

Далі у списку – недорогі напівфабрикати і консерви. Зі слів експертів, у такі продукти додають фосфати і трансжири. А в консервованій рибі через окислення банки, зробленої з дешевих матеріалів, можуть почати виділятися важкі метали, також дуже небезпечні для організму.

Дієтологи не рекомендують вживати і занадто дешеві сири, адже більшість з них містить маргарин, а не молоко. А це може негативно вплинути на серцево-судинну систему.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук