Розвантажувальні дні: як правильно харчуватись і не нашкодити організму

688 Читать новость на русском
Раціон п'яти розвантажувальних днів
Раціон п'яти розвантажувальних днів / www.pexels.com

Весна – чудова пора для експериментів зі зручним для вас раціоном.

Не варто себе мучити важкими дієтами, голодуваннями та спортивними навантаженнями.

Новое Время пропонує раціон 5 розвантажувальних днів, які додатуть вам сил та допоможуть "скинути" декілька зайвих кілограм. У виданні рекомендують починати з одного дня на тиждень, і з часом поступово додавати ще по одному.

1. Фруктовий день

Постарайтеся протягом дня з'їсти 1,5 кг різних фруктів, розділивши їх на кілька прийомів. Але при цьому добре їх пережовуйте та пийте багато рідини.

2. День сироїдіння

На сніданок вдало підійде фруктовий салат або мюслі з великою кількістю свіжих фруктів. На обід та вечерю можете приготувати салат з натертої моркви з рослинною (оливковою) олією, лимоном і зеленню.

3. Картопляно-сирний день

В такий день можна дозволити трішки більше їжі: на сніданок приготуйте мюслі зі знежиреним сиром, на обід з'їжте відварну картоплю в мундирі зі знежиреним сиром і зеленню, на вечерю – картопляний салат зі свіжим огірком і маринадом з сиру, гірчиці і лимонного соку. Загалом, вашою денною нормою має бути не більше півкілограма картоплі і стільки ж сиру.

4. Кисломолочний день

Цей день можна повністю присвятити кефірам та йогуртам, але їх має бути лише загально п'ять склянок на день. Також залежно від ваших смакових уподобань напій можна підсолодити свіжими фруктами або приправити зеленню, часником або кмином.

5. Рисовий день

Денна норма – 150 грам необробленого рису. На сніданок і вечерю можете приготувати по 50 г відвареного рису з тушкованими яблуками або яблучним пюре, на обід – 50 г рису з тушкованими помідорами.

Читайте також: Дієтологи назвали період, коли можна їсти скільки хочеться

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук