Як приготувати гранолу в духовці у домашніх умовах

995 Читать новость на русском
Гранола в духовці: рецепт / Fotolia

Величезна перевага граноли є в тому, що її можна їсти як сухою, так і з додаванням молока та інших напоїв. Її можна смакувати як на сніданок, так і в будь-яку пору дня. А ще вона допомагає схуднути і містить в собі багато корисних речовин.

Приготувати її можна також в домашніх умовах. Лише запасіться різними сухофруктами, горіхами та насінням і приступайте до ароматного приготування.

Читайте також: Смачний сніданок: як правильно приготувати гранолу в домашніх умовах

Інгредієнти:

4 склянки вівсяних пластівців;

0,5 склянки подрібнених волоських горіхів;

200 г родзинок;

Очищене насіння соняшнику;

Жменя сушених ягід;

0,5 склянки меду;

4 ст. л коричневого рису;

2 ст. л. води;

6 ст. л. рослинного масла;

0,5 ч. л солі;

1 ч. л. кориці.

Рецепт приготування:

1. Змішайте пластівці з горіхами, цукром, сіллю і насінням соняшника.

2. Окремо поставте на слабкий вогонь воду, додавши туди мед, масло, корицю.

3. Як тільки закипить сироп, зніміть його з вогню, з'єднайте сухі інгредієнти з сиропом і перемішайте.

Читайте також: 5 ідеальних сніданків для хорошого початку дня: рецепти від шеф-кухаря

4. Змастіть деко олією і отриману масу викладіть ложкою.

5. У розігріту духовку на 120 градусів поставте цю суміш запікатися на пів години.

6. Тепер додайте сухофрукти і залиште допікатись ще 15 хвилин.

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук