Яка рослина знижує ризик раку та покращує зір

Морква знижує ризик раку та покращує зір / splendidtable.org

Дієтолог Світлана Фус переконана, що моркву потрібно включити у раціон через її корисні властивості, зокрема через протипухлинну дію.

Світлана Фус стверджує, що моркву обов’язково включити в раціон, йдеться на сторінці у Facebook.

Читайте також: 4 щоденні звички, які шкодять не гірше за куріння

Морква вважається низькокалорійним продуктом: у 100 грамів міститься 34-45 ккал і до 9 грамів вуглеводів. Вона є чудовим продуктом для підтримки зору, вона сповільнює процеси втрати зору у літньому віці.

Морква має протипухлинний ефект завдяки бета-каротину та фолькарінолу.

Бета-каротин здатний нейтралізувати вільні радикали, які є причиною пухлини та запобігає старінню. А фолькарінол бореться з грибковою інфекцією.

Морква добре впливає стан шкіри, слизових оболонок, нігтів і волосся. Вона доставляє клітковину, що регулює роботу кишківника. Цей продукт дозволяє зберегти відчуття ситості.

Дієтолог переконує також у тому, що морква не має високий глікемічний індекс попри поширену думку.

До слова, ожиріння може спричинити серцево-судинні захворювання, діабет 2 типу та навіть деякі види онкозахворювань. Це захворювання може подолати один продукт.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділіЗдоров'я.

 

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук