Які продукти запобігають раку та уповільнюють процеси старіння

1965 Читать новость на русском
Які уповільнюють процеси старіння
Які уповільнюють процеси старіння / inlifehealthcare.com

Німецькі дослідники провели експеримент і встановили, які продукти здатні уповільнити окислювальні процеси в організмі та зупинити низку небезпечних хвороб.

Про це пише портал Phys.org.

Читайте також: Назвали найкорисніший спосіб заварювання кави

Науковці з Університету Ерлангена-Нюрнберга (Німеччина) разом з колегами з США встановили, що гідрохінон в поєднанні з цинком уповільнюють старіння.

Гідрохінон міститься у таких продуктах як шоколад, кава, вино та чай.

Цинк вступає в хімічну реакцію з гідрохіноном і знешкоджує небезпечні супероксиди. Останні залучені у процеси старіння, розвитку низки небезпечних захворювань таких як запалення, рак або нейродегенеративні хвороби.  Цинк міститься у таких продуктах як арахіс, яловичина, квасоля, курячі яйця, тощо.

Висновок вчених: вживання шоколаду, чаю, кави і вина можуть уповільнити процеси старіння та розвиток небезпечних хвороб.

Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук