За словами кухаря, щоденний раціон Діани складався з фаршированих перців, картоплі, запеченої з яєчними білками, паприки і вареної курки.

МакҐрейді розповів, що принцеса не їла свинини та яловичини, однак залюбки вечеряла курятиною та рибою.

Окрім того, принцеса Діана намагалась їсти поменше солодкого та хліба. Однак деколи все ж дозволяла собі хлібний пудинг чи запіканку.

Читайте також: Чим снідає Королева: кухарі розсекретили меню Єлизавети ІІ

Також принцеса не могла встояти перед шоколадним мусом, бутербродами з маслом та родзинками.

Принцеса Діана дбала про здоров'ясвоїх синів, то ж слідкувала за їх харчуванням. Наприклад, вона просила зі смаженої курки знімати шкірку, а картоплю не так сильно засмажувати.