Обирайте для страви курячу грудку – вона ніжна, дієтична та ідеально підходить до рецепта.

Читайте також Ідеальні до кіно: готуємо курячі стріпси за 20 хвилин

Подавайте курятину теріякі з улюбленим гарніром: відвареним рисом, картоплею, спагеті чи овочевим салатом.

Рецепт курятини теріякі

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • ️Курячу грудку ділимо на 2 філе і робимо надрізи кубиками. При цьому не варто розрізати філе повністю.
  • ️Солимо, перчимо, масажуємо, посипаємо борошном.
  • ️Розігріваємо сковорідку з олією і викладаємо на неї філе. Смажимо з кожної сторони по 5 хвилин, під кришкою. Додаємо часник, масло, смажимо ще пару хвилин.
  • Додаємо теріякі і мед, смажимо, вимочуючи в соусі, щоб філе повністю були покриті теріякі.
  • ️Відразу подаємо до гарніру, посипаємо по бажанню кунжутом і зеленою цибулькою.

Смачного!