Ароматне овочеве рагу з грибами: рецепт страви

1103 Читать новость на русском
Овочеве рагу з грибами
Овочеве рагу з грибами / rud.ua

Чимало українців є палкими прихильниками тушених овочів. Їм обов'язково посмакує запашне рагу з овочами та шампіньйонами.

Приготування цієї страви має безліч рецептів, адже кожна господиня додає до неї саме ті овочі, які смакують її рідним. Журналісти LifeStyle 24 вирішили поділитись одним із численних варіантів приготування рагу з овочами. 

Читайте також: Як приготувати запіканку з куркою та овочами: рецепт смачної вечері

Як приготувати овочеве рагу з грибами: рецепт страви

Інгредієнти:
картопля – 400 г,
морква – 4 шт.,
цибуля,
шампіньйони – 300 г,
помідори – 2 шт., 
перець болгарський,
спеції. 

Помийте та наріжте овочі кубиками. На олії підсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте моркву та картоплю. Обсмажте все упродовж 10 хвилин, накривши пательню кришкою. Посоліть та поперчіть овочі. 

Коли картопля стане м'якою, додайте подрібнені шампіньйони, перець болгарський та помідори. Ретельно все перемішайте та протушіть на легкому вогні до повної готовності овочів. Подавайте страву із зеленню. 

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук