Щоб приготувати такий десерт, не потрібно багато зусиль та інгредієнтів, адже часто більшу половину з них ви можете знайти у своєму холодильнику. Десерт є не лише дуже смачним, а й естетично красивим. Читайте на сайті 24 каналу, як приготувати десерт з полуницею, сиром та желатином.

Читайте також: Рецепт малинового лимонаду, який освіжить у спеку

Рецепт полуничного десерту з желатином та сиром:

Рецепт приготування покроково:

1. У блендері добре збийте сир, білок, цукор, ванілін та кілька ягід.

2. Наполовину заповніть жароміцні баночки сирною масою. Запікайте протягом 12-15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Дайте охолонути.

3. Желатин залийте соком і залиште на 20 хвилин. Потім легенько розігрійте, щоб желатин розчинився. Але не кип’ятіть.

4. Полуницю наріжте, викладіть на сир і залийте желе. Поставте у холодильник застигати. Прикрасьте десерт листочками м'яти.