Про це Аніта написала на своїй сторінці в Іnstagram.

Читайте також: Різдвяний піст 2017: рецепти страв від шеф-кухаря, які ви можете приготувати вдома

Рецепт приготування сирників від Аніти Луценко:

1. Візьміть дві пачки сиру 5% (по 200 г), додайте 1 яйце та 2 ст. ложки звичайного борошна. Перемішайте все виделкою.

2. До смаку додайте чайну ложку цукру або половину банана, або натерти яблуко, або родзинки.

Можна і нічого не додавати, якщо потім плануєте їсти сирники з варенням.

3. Сформуйте ложкою порції, трохи обваліть у борошні. Смажте на сковорідці на малій кількості олії і на середньому вогні.

За словами Аніти, вона готує такі сирники 1-2 рази в тиждень, а в інші дні – вівсянку. До слова, читайте, як приготувати вівсянку за рецептом Луценко.