Різдвяні цукерки "тростинки": простий рецепт

Як приготувати різдвяні цукерки "тростинки"
Як приготувати різдвяні цукерки "тростинки" / Фото з відкритих джерел

Навіть дорослим у новорічно-різдвяний період хочеться солодощів. Класичними різдвяними цукерками є "тростинки". Їх дуже багато на полицях магазинів, однак такі солодощі легко можна приготувати і вдома.

Про це пише видання "Живи активно".

Читайте також: Як смачно і красиво зустріти Новий рік 2018: корисні поради

Рецепт приготування дуже простий.

Інгредієнти:

Мастика

Олія м’яти

Червоний харчовий барвник.

Приготування:

У посудину з мастикою додаємо олію м’яти та ретельно замішуємо. Далі розділяємо мастику на дві рівні частини, в одну додаємо червоний барвник і перемішуємо. Після чого мастику знову розділяємо навпіл розкачуємо у "ковбаску".

Ці "ковбаски" перекручуємо між собою і знову розкачуємо та викладаємо їх у вигляді тростини. Вверху посипаємо цукровою пудрою. Готовий виріб відкладаємо та підсушуємо протягом 2 днів.

Джерело: Lifestyle
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук