Спеціально для гостей Євробачення було розроблено коктейль «Дике поле». Надихнули на таку річ бармена українські козаки. Один бокал коштуватиме 169 гривень.

А ще в спеціальному меню Євробачення буде сет з телятини, крем-суп, черкаська качка та настоянка. Коштуватиме це все 700 гривень або ж 28 євро. Для звичайних українців дорого, для європейців – ціна нормальна, переконують організатори гастрономічного фестивалю.

Читайте також: Євробачення-2017: все, що треба знати про конкурс

Ідею фестивалю підказали самі іноземці. Найчастіше в організаторів Євробачення запитують, де у Києві можна добре поїсти.

Ми б хотіли презентувати нашу країну чимось більшим, ніж просто борщ та вареники. І дійсно рекомендувати нашим гостям найкращий сервіс,
– розповіла міжнародний піар-менеджер "Євробачення-2017" Вікторія Сидоренко.

У гастромічному фестивалі бере участь 100 ресторанів.. Кожен з них готує для іноземців особливе меню. Хтось робить ставку на авторську кухню, а хтось на традиційну українську.

Тиждень української кухні триватиме з 8 травня і до завершення пісенного конкурсу . Повний перелік закладів для іноземців з меню і цінами уже опублікували на офіційному сайті "Євробачення".

Читайте також: Ведучі Євробачення-2017: хто вони такі

24 Канал – національний медіапартнер Євробачення-2017