Як приготувати освіжаючий м'ятний чай: рецепт

554 Читать новость на русском
Рецепт холодного м’ятного чаю
Рецепт холодного м’ятного чаю / Salt & Wind

М'ятний чай дуже популярний у країнах із сухим і спекотним кліматом, оскільки цей напій чудово втамовує спрагу та освіжає.

Рецепт холодного м’ятного чаю

Інгредієнти:

Корінь імбиру, приблизно 10 см

6 склянок води

6 пакетиків зеленого чаю

Півсклянки свіжої м’яти

1/3 – 1/2 склянки меду

1 – 2 столові ложки свіжовичавленого лимонного соку

Лід

Читайте також: Італійська кростата з джемом: рецепт смачної випічки

Рецепт приготування холодного м’ятного чаю:

Імбир почистіть та поріжте на шматочки. З'єднайте імбир та 6 склянок води e середній каструлі та доведіть до кипіння. Після того, як вода закипить, зніміть каструлю з вогню і додайте чай і м'яту. Накрийте кришкою і дайте настоятися близько 15 хвилин.

Викиньте чайні пакети, м'яту та скибочки імбиру. Коли чай охолоне, поставте його у холодильник принаймні на 1 годину до повного охолодження.

Одразу перед подаванням додайте мед і лимонний сік. Розлийте у високі стакани, додайте лід та прикрасьте свіжою м’ятою.

Рецепт м’ятного чаю

Рецепт м’ятного чаю

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук