Гарбуз дуже корисний для шлункового тракту, однак чимало людей не люблять його смак. Для такої категорії українців журналісти LifeStyle 24 підібрали страву, яка неодмінно посмакує всім. Це осінній крамбл з гарбузом та апельсином, рецепт якого є простим та не затратним.

Читайте також: Запашні британські скони за годину: рецепт смачної випічки на сніданок

Як приготувати крамбл з гарбузом та апельсином (рецепт)

Інгредієнти:
гарбуз – 500 г,
апельсин – 2 шт.,
цукор – 120 г,
горіхи – 50 г.

Очистіть гарбуз від шкірки та насіння і наріжте його невеликими кубиками. Зніміть шкірку з апельсинів та відкладіть її. Подрібніть цитрусовий фрукт на невеликі шматки.

Помістіть на пательню гарбуз та апельсини разом із соком. Додайте цукор та виварюйте все на невеликому вогні упродовж 15 – 20 хвилин. Вкінці приготування рідина повинна повністю випаруватись.

Збийте блендером горіхи, дрібку цукрової пудри та цедру апельсина до крихтоподібного стану. Викладіть гарбуз у посудину для випікання та засипте його горіхово-апельсиновою крихтою. Випікайте крамбл упродовж 25 – 30 хвилин при температурі 180 градусів.