Як приготувати запашні панкейки: рецепт американських млинців

1556
Як приготувати американські панкейки: рецепт страви
Як приготувати американські панкейки: рецепт страви / www.eggs.ca

Пухкі та запашні панкейки можуть стати чудовою альтернативою для сніданку. Страва дуже нагадує оладки, а у поєднанні з солодким джемом панкейки неодмінно посмакує і дорослим, і малечі.

Блогери переконують, що будь-який кулінар-початківець зможе відтворити рецепт американського сніданку на своїй кухні. Тож спробуйте і ви запашні панкейки. 

Читайте також: Рецепт домашніх чебуреків: тісто та два варіанти начинки

Як приготувати американські панкейки: рецепт страви на 10 оладок

Інгредієнти:
250 мл молока;
40 г масла;
1 яйце;
4 ст.л. цукру;
1 ч.л. розпушувача для тіста;
1/4 ч.л. солі;
170 г борошна.

У сухій посудині змішайте просіяне борошно, цукор, розпушувач для тіста та сіль. 

В окремій ємності збийте яйце. До нього влийте молоко та розтоплене масло і добре перемішайте. Додайте борошняну суміш зі спеціями та замішайте тісто, як на оладки. 

Просмажте панкейки на пательні до золотистого кольору. В оригіналі, їх розмір повинен бути більшим за українські оладки. Подавайте панкейки з улюбленими джемами, сиропами або ж медом. 

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук