Як приготувати запашний чай з імбиром та апельсином

616 Читать новость на русском
Рецепт приготування імбирного чаю
Рецепт приготування імбирного чаю / stocksnap.io

Потіште себе у дощові дні імбирним чаєм – він смачний та ароматний, а ще чудово зігріває і зарядить енергією.

А ще такий чай просто незамінний, коли ви застудилися, адже імбирний напій прогріває усе тіло.

Читайте також: 6 правил поживного осіннього перекусу

Як приготувати імбирний чай

Інгредієнти:

1 чайна ложка натертого свіжого кореня імбиру;

200 мл окропу;

Сік половини апельсина;

1 чайна ложка меду;

Рецепт приготування імбирного чаю:

1. Натерти очищений корінь імбиру в чашку і залити його окропом. Настоювати напій 5 хвилин.

2. Вичавити сік з апельсину, за бажанням можна процідити, щоб прибрати м’якоть.

3. Коли імбирний настій трохи охолоне, додати до нього сік. Потім додати мед і перемішати.

Зверніть увагу, що в окріп не можна додавати натуральний мед.

Читайте також: Як вибрати якісний мед: прості поради

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук