Про це розповіла дієтолог Галина Незговорова, передає 1+1. Експерт назвали комбінації продуктів, які слід уникати.

Помідори з білим сиром

Поєднання помідорів та білих сирів, зокрема, моцарели, з яких готують відомий салат "Капрезе" є важким для печінки та підшлункової залози.

Читайте також: Відомий кулінар розвіяв популярний міф про несумісність продуктів

За словами експерта, виключати цей салат зі свого раціону назавжди не обов'язково, проте не вживайте його кожного дня.

Картопля з яйцями

Картопля під час смаження виділяє багато крохмалю та канцерогенних речовин. Тому додавати до цієї важкої сполуки ще й білок небезпечно.

Молоко

Дієтолог запевняє, що молоко не бажано вживати з жодним іншим продуктом.

Проте є виняток. Ви можете додати трішки молока до чорної кави.