Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Любов до готування їжі та інноваційні ідеї - стало запорукою успіху страв Хайнса Ханнера

Ресторани світу 11:55, 28 квітня 2010 836

Серед зелених віденських лісів заховався один з найкращих ресторанів Австрії.

Лише вигляд з вікон закладу робить відвідини ресторану Ханнер незабутніми. Шеф-кухар Ханйс Ханнер живе та працює тут у повній гармонії з природою.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Коли ви бачите, як довкола буяють ліси, це вас надихає та робить щасливим. Ми намагаємося приділяти багато уваги красі віденських лісів”.

Лангуст під майонезом з базиліком або голуб у хрусткій шкірці з кедрових горіхів. Під керівництвом Ханнера поєднання місцевих інгредієнтів виливається у нові смакові відчуття.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Ми намагаємося поєднати переваги класичної кухні з тими перевагами, які мають сучасні страви. Це означає, що класична кухня дає вам можливість насолодитися смаком, а від сучасної - ви повинні очікувати якоїсь несподіванки”.

У ресторані Ханнер щуку з озера Аттер подають з бобовим рагу. Боби збирають практично біля самих дверей ресторану. У поєднанні з білим вином і телятиною вони створюють багате рагу. На солі та перці кухар не економить.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Не бійтеся приправляти страви. Це дуже важливо. Так, власний смак їжі потрібно зберігати, але є інгредієнти, які майже не мають власного смаку, і якщо їх достатньо не приправити, вони будуть ніякі”.

Масло з часником та тмином надають рибі потрібно аромату. Кухар викладає її зверху на боби і телятину та поливає соусом з куркуми.
Нетрадиційне поєднання інгредієнтів показує кулінарну філософію Хайнса Ханнера.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Важливими є пристрасть та любов до того, що ви робите. Я завжди казав, що готую не для гостей, а для себе”.

Врешті щуку обдувають димом з тмину. Це ще більше підкреслює її смак.

Хайнс Ханнер (шеф-кухар ресторану Hanner (Австрія)): “Готування їжі дуже схоже на розвагу. Ніхто не захоче їсти одне і те саме щодня. Що більше нам пропонуватимуть різноманітних страв, то більше ми отримуватимемо задоволення. А у їжі задоволення відіграє важливу роль”.
 

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук