Архів
Курси валют
Погода
17°C
28°C 15°C
  • субота
    14°C 11°C
  • неділя
    19°C 9°C
  • понеділок
    22°C 11°C
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Медики розвінчали популярний міф про консерви

1823
Медики розвінчали міф про консерви
Медики розвінчали міф про консерви / baomoi.com

Багато перероблених продуктів справді можуть завдати організму шкоди, але при частому вживанні. Та чимало консервованих продуктів все ж не втрачають вітамінів та корисних речовин.

Про це заявили науковці з Оксфорда, передає "Обозреватель".

"Переробка не завжди означає втрату корисних властивостей. Вона часто використовується для збереження корисних речовин або видалення шкідливих, наприклад, пастеризація. У деяких перероблених продуктів біологічна цінність досить висока, і вони можуть бути корисними", – запевняють вчені.

Читайте також: Вчені назвали топ-3 міфи про каву, яких варто позбутися

Дослідження також підтвердили – перероблене червоне м'ясо не містить канцерогенів.

Навіть звичайна консервована томатна паста зберігає свої властивості, зокрема, антиоксидант лікопіну. Йогурти з високим вмістом пробіотиків дозволять зміцнити імунітет.

Свою користь зберігають консерви з морською рибою. Вона містить довголанцюгові незамінні жирні кислоти омега-3, що знижують ймовірність серцево-судинних захворювань. А консервовані сардини є джерелом кальцію, фосфору і вітаміну D. 

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Більше новин
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук