Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Науковці придумали, як виготовляти корисний алкоголь з тофу

      1744 Читать новость на русском
      Тофу
      Тофу / rasamalaysia.com

      Вчені з Національного університету Сінгапуру створили випивку з сироватки, яка залишається після виготовлення тофу (продукт із соєвих бобів).

      Так, професор Ліу Чао Кван та його аспірантка Чуа Джан Йонг створили новий напій сачі, повідомляє The Independent.

      Читайте також: Дієтолог пояснила, чому квасолю варто включити в свій раціон

      Цей напій винайшли після тривалого процесу бродіння та висвітлення жовтуватої рідини, яка стала схожою на вино.

      До сироватки з тофу також додали цукор і дріжджі, тому сачі має солодкий смак, м'який аромат та вміст алкоголю 8%.

      При цьому науковці вказують на ще одній перевазі напою – користь для здоров'я, оскільки сироватка тофу є джерелом кальцію.

      Ліу Чао Кван стверджує, що сачі може зробити кістки людини міцнішими, серце здоровішим, а також захистить від раку.

      Напій можна зберігати протягом 4 місяців, але вчені активно працюють над тим, щоб збільшити термін придатності без застосування консервантів.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук