Основним елементом нової колекції Юлії Айсіної, приміром, стане гіпюр.

“Гіпюр, я вважаю, настільки сексуальний матеріал, який може підкреслити сексуальність, романтичність жінки. Це та тканина, яку, якщо поставити не на голе тіло, а поставити на якусь контрастну підкладку, дасть момент шику, деяку таємничість”, - каже дизайнер Юлія Айсіна.

Дизайнерка зізналася, що готує гостям показу сюрприз у фінальному виході.

Відомо також, що концепція показу модної колекції Сержа Смоліна буде пов'язана із сучасним мистецтвом. Саме тому на запрошенні - картина художника Сергія Дончинова. Дизайнер демонструватиме стриманий чоловічий одяг, але із шиком. До прикладу, у піджаках поєднуватимуться різні фактури.

“Мені захотілося зробити традиційну фуфайку, не футболку, а тепту, тілогрійку, але зробити її із оксамиту. Така гарна, дорога тілогрійка. Шоколадного кольору із оздоблення натуральної шкіри. Начебто фуфайка, але вона - фешн-фуфайка”, - розповів дизайнер Серж Смолін.

У весняні дні на Українському тижні моди відбудуться 34 модні покази понад 40-ка українських дизайнерів.

Ювілейний Ukrainian Fashion Week, кажуть організатори, буде насичений й навколоподіумними подіями, зокрема спецпроектами.

Фінальним акордом ХХХ модного тижня стане ексклюзивний проект EuroFashion. 19 та 20 березня в українській столиці 16 європейських дизайнерів - представників країн-учасниць чемпіонату Євро-2012 - покажуть свої колекції. Модним послом від України стане дизайнерка Ірина Каравай.