Однією з перших, свою колекцію сезону осінь/зима 2012-2013 показала Вікторія Гресь. У показі взяли участь українські топ-моделі 2000-х років. Чуттєві жіночі силуети, сукні із вставками гіпюру, спідниці з велюру та вишукані пальта. Для оздоблення, дизайнерка використала каміння та хутро.

Для модельєра Анни Бублик черговий показ модних доробок став 20-им за рахунком на тижні української моди. Дизайнерка розробила сучасний погляд на жіночність надихнувшись епохою 30-х років.

"Основним трендом і чоловічого, і жіночого напрямку буде клітка, буде і в сукнях, у спідницях, у пальто. Чоловіче та жіноче, клітка у піджаках, де тільки можна її побачити, хотілось, щоб вона була", - каже дизайнер Анна Бублик.

Чоловік майбутнього сезону від Віктора Анісімова буде практичний та універсальний. Нова колекція дизайнера присвячена мандрівнику. До прикладу, довгі плащі можна використовувати і як верхній одяг, і як плед.

30-ий тиждень моди проходить у стінах музейного комплексу Мистецький арсенал. Спеціальним проектом цього сезону стане дводенна модна подія EURO-fashion 2012.