"3 січня проти мене починають безпрецедентне за своїм цинізмом політичне судилище нібито за застосування мною фізичної сили проти моєї колишньої дружини в 2008 і 2011 роках. За це мене через надумані і політичні мотиви судитимуть і кидати у в'язницю", - сказав він на брифінгу в прес-центрі штабу національного опору.

Власенко підкреслив, що ніколи не застосовував ніякої фізичної сили проти Окунскої, з якою прожив у шлюбі два роки і вже більше п'яти розлучений з нею.

Він переконаний, що кримінальне провадження проти нього сфальсифіковане.

"Я уважно вивчив усі матеріали сфабрикованої проти мене справи, і, як людина, яка має правову освіту, стверджую, що ніяких доказів таких брудних звинувачень проти мене в матеріалах кримінальної справи не існує, і весь так званий суд буде банальним фарсом. Ніякі силові, жорстокі заходи, які проти мене застосовує Віктор Янукович, не зупинять мене в моїй протидії у встановленні в Україні диктатури, не зупинять мою роботу по захисту Юлії Тимошенко", - сказав Власенко.

Нагадаємо, 24 грудня у справі проти Власенко про побиття його колишньої дружини Окунскої затверджений обвинувальний акт, який спрямований до Печерського районного суду Києва.

Досудове слідство у кримінальному провадженні за підозрою Сергія Власенка у побитті екс-дружини Наталії Окунської завершене.

11 листопада, у Генпрокуратурі повідомили, що проводять слідчі дії у справі пов’язаній із звинуваченням Сергія Власенка у побитті колишньої дружини Наталії Окунської. До будівлі ГПУ, де допитували Власенка, приїхав “Беркут”.

Речник Генеральної прокуратури Маргарита Велькова повідомила, що факти побиття Сергієм Власенком екс-дружини Наталії Окунської засвідчуються медичними довідками і експертизами.

Власенко відмовлявся давати свідчення, мотивуючи це потребою на особисте спілкування з своїм адвокатом. Але згодом допит таки відбувся. Після цього Сергія Власенка таки відпустили.

12 листопада, суд мав розглянути міру запобіжного заходу Власенку. Печерський районний суд частково задовольнив прохання держобвинувачення і обрав для Сергія Власенка запобіжний захід у вигляді грошової застави.