Томаш вважає, що він сильніший духом за українця, а розміри Віталія значення не мають.

"Я швидший і сильніший духом, ніж Віталій. Я дуже поважаю Кличко, але думаю, що є незручним суперником для нього. Я буду наносити удари у всі можливі місця. Кличко більший за мене, але розміри не грають ролі на рингу. Головне — серце. Я знаю, як перемогти Віталія. Кличко чекає побачити перед собою когось переляканого, але це не мій випадок. У мене є все, щоб перемогти 10 вересня", — заявив Адамек.

У той же час тренер польського боксера Роджер Бладуорт впевнений, що Віталій Кличко ставиться до майбутнього поєдинку з усією серйозністю.

"Брати Кличко — дуже розумні хлопці, інакше вони б не тримали суперважкий дивізіон під контролем протягом останніх десяти років. Вони немов шахісти, які завжди знають, що робитимуть далі. Упевнений, що Віталій не ставиться до Томаша з недооцінкою, адже він безумовно бачив всі останні поєдинки Адамека і прийшов до висновку, що той прогресує з кожним новим боєм. Кличко буде повністю готовий до бою, бо він справжній воїн. Але те ж саме я можу сказати і про Томаша", — уклав Бладуорт.