"З 16.12.2014 Міжнародний аеропорт "Харків" у повному обсязі відновив роботу з обслуговування пасажирів і авіарейсів у відповідності з розкладом", - йдеться в повідомленні.

Згідно з таблом прибуття/відбуття рейсів на сайті аеропорту, о 12:55, зокрема, очікується прибуття рейсу PS 7012 із Шарм-Ель-Шейха. Однак польоти зі сполученням Київ та Москва – скасовано.

Згідно з таблом прибуття/відбуття рейсів на сайті Міжнародного аеропорту "Дніпропетровськ" найближчим часом очікується відбування п’яти рейсів, у тому числі - 4 до Києва, а також очікується прибуття 4 рейсів із Києва.

Нагадаємо, за словами голови Державної авіаційної служби України Дениса Антонюка, аеропорт Запоріжжя має відновити роботу 20 грудня. Збитки цього аеропорту від заборони на польоти вже склали близько 150 тисяч гривень.

Зазначені аеропорти Харкова, Дніпропетровська та Запоріжжя були закриті ввечері 13 грудня. За словами речника Генштабу Владислава Селезньова, Служба безпеки України проводила там заходи, спрямовані на профілактику терористичної загрози. Згідно з повідомленням Державіаслужби, заборона польотів з/в аеропорти Дніпропетровська, Харкова та Запоріжжя викликана загрозою безпеці польотів цивільної авіації.