Під час церемонії покладання вінків Віктором Януковичем до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, яка проходила в Києві з нагоди чергової річниці виведення радянських військ з Афганістану, ветерани, що представляють організацію "Ніхто крім нас", демонстративно розвернулись при появі глави держави до нього спиною.

"Ветерани-"афганці" ще з 8:00 почали збиратися з квітами в бойовій формі з нагородами біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, що розташований поруч з Києво-Печерською Лаврою. Проте підійти до монумента їм не вдавалося — шлях перегородила металева огорожа і співробітники охорони Януковича", — пише блогер v-n-zb.

В результаті ветеранам довелося близько півтори години стояти на морозі, чекаючи появи глави держави, який затримувався.

"Ветерани, тим часом, вишикувалися приблизно в 50 метрах від пам’ятника. Коли, нарешті, з’явився Янукович, "афганці" по команді командирів розвернулись до Президента задом. "Кругом!" — пролунало в строю", — пише блогер.

"Афганці" так і простояли весь час, поки біля пам’ятника перебував Янукович. Президент перший повернувся до нас спиною, ми у відповідь повернулись до нього дупою", — сказав один з військових.

Після від’їзду Януковича змогли покласти квіти до пам’ятника.