Як пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель", замовлено труби, фітинги, кільця, муфти й комплекти для ізоляції, загалом 120 позицій товарів.

Контракт оформлено на термін до кінця 2017-го року, тобто постачальника обрано на три роки наперед. Так само на три роки "Київенерго" уклало угоди з бухгалтерами (62 мільйонів гривень), а також на постачання труб (57 мільйонів гривень).

Компанія "Полімертепло-Україна" раніше належала російській групі "Полімертепло". Наразі компанія належить британській "Радіус Системз Лімітед", що входить до складу російської групи "Поліпластик".

За останні сім років компанія виграла тендерів на 1,65 мільярдів гривень, тобто це найбільший її підряд.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "Ітрес" Бориса й Тетяни Бондар. Фірма вигравала тендер тільки раз, на постачання лічильників для "Київенерго" на суму 3,21 мільйона гривень.

Нагадаємо, на початку жовтня 2014 року депутати Київради проголосували за те, щоб врахувати в енергетичній стратегії Києва можливість повернення “Київенерго” у комунальну власність. Як відомо, енергохолдинг України "ДТЕК" Ріната Ахметова володіє 72,33% акцій "Київенерго". Ще 25% + 1 акцій компанії перебувають у держвласності.