“У нашій країні вже розпочалися політичні перетворення, призначено дострокові президентські вибори. Ці зміни відбуваються в умовах складної економічної ситуації. Найближчим часом від стабільності економіки України буде буквально залежати її майбутнє… Ми віримо: потенціал України величезний. Ми, як усі українці, прагнемо до створення нової країни. У якій буде встановлено демократію і верховенство права, що забезпечують захист власності, вільну конкуренцію і соціальний захист”, - йдеться в заяві.

На думку працівників холдингу, для процвітання країни необхідні реформи, впровадження ефективних механізмів державного управління, істотне розширення повноважень місцевих органів управління, підвищення прозорості та підзвітності влади громадянському суспільству.

Читайте також: Підлеглі Ахметова запевняють, що він в Україні

“Компанія СКМ готова до впровадження нової системи координат і до роботи в ній. Ми будемо сприяти всіма доступними способами досягненню визначених цілей заради процвітання України”, - заявили в “СКМ”.

Зауважимо, раніше у футбольному клубі "Шахтар", президентом якого є Рінат Ахметов наголосили, що будуть серйозно боротися з ультрас, які від імені клубу заявляли про підтримку Євромайдану.