Для початку автори резолюції антимайдану запропонували внести в календар пам'ятну дату 17 грудня - "День звільнення України від кабальних газових контрактів Тимошенко".

На думку активістів провладного мітингу, Янукович захистив інтереси України, а підписані у Москві угоди - воістину історичні.

Упевнені, що успішне вирішення всіх спірних питань співпраці з Росією дозволить Україні зміцнити свої позиції в переговорному процесі з європейським співтовариством і перейти до повноцінного діалогу, - йдеться у документі.

Інтегруватися в Європу потрібно саме так, як це робить українська влада, також наголошує антимайдан.

Читайте також: Яценюк – за право народу відправляти президента у відставку

Прихильники курсу президента закликали опозицію зробити крок назустріч консенсусу і підтримати ініціативу президента щодо організації діалогу і вирішення конфліктної ситуації.

"У країні орудують безвідповідальні сили, які, мов ворожа диверсійна група, займаються відверто підривною діяльністю - закликають до саботажу, блокують роботу парламенту, транспортні магістралі, захоплюють адміністративні будівлі, руйнують національну єдність", - наголошується в резолюції.

Також опозиціонерів закликали "не дискредитувати правоохоронців", а "детально вивчити європейський і американський досвід" і не плутати "демократію з анархією і вседозволеністю".

Читайте також: Герман впевнена, що на Майдані — безробітні, а у Маріїнському — успішні українці

Напередодні свят Нового року та Різдва закликаємо всіх громадян України до національного єднання і злагоди. Свята, що наближаються - не найкращий час для опозиційних демаршів і маніфестацій, демонстрації політичної злоби і агресії, - сказано у резолюції.

Дивіться також: Які ризики підписав Янукович? Експерти аналізують московські угоди 17 грудня

Нагадаємо, сьогодні прихильники Партії регіонів почали згортати наметове містечно біля будинку Кабінету міністрів.