"Ми хочемо, щоб голос Донбасу був почутий у Києві. Майдан - це ще не вся Україна", - повідомив заступник глави Донецької облорганізації Партії регіонів Ігор Чичасов. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на сайт організації.

За словами регіонала, виборці "висловлюють своє бажання взяти участь у безстроковій акції - мітингу на підтримку курсу президента, щоб зберегти громадянський мир і злагоду в Україні".

"Донецька обласна організація Партії регіонів та обласний стабілізаційний штаб прийняли рішення підтримати цю ініціативу. Ми будемо надавати повне сприяння активній участі партійців і наших прихильників у мітингу на підтримку курсу президента в Києві", - каже глава осередку.

Дивіться також: Із Дніпропетровська на Київ виїхало 40 автобусів на мітинг "за Януковича" [Відео]

Згідно з повідомленням, організовано і самостійно виїхати з Донецька планує майже 20 тисяч мітингувальників.

Серед них депутати Донецької облради, депутати міських, районних, сільських селищних рад від Партії регіонів, пенсіонери, робітники, селяни. Щоб не допустити провокацій з боку наших опонентів, ми закликаємо наших прихильників до витримки та толерантності щодо людей з протилежними поглядами, - наголосив Чичасов.

Читайте також: Янукович звернувся до активістів усіх майданів

Стало відомо також, що один з позапланових потягів до Києва проводжав сьогодні із Запоріжжя мер міста Олександр Сін.

"Тільки що з запорізького залізничного вокзалу відправився цілий потяг тітушек. Проводжати їх до Києва прийшов особисто мер Запоріжжя Олександр Сін", - написала на Facebook мешканка Запоріжжя Тетяна Гонченко.

Потяга Запоріжжя-Київ о 16:40 в розкладі Укрзалізниці не існує. Провідники сказали, що це орендований потяг і купити на нього квитки неможливо. Пасажири - в основному міцні мужики, працівники підприємств та бюджетники. В вагон запаковували по 80 чоловік (місткість вагону - 54, якщо шо). Квитки нікому не видавали - пускали за списками, - додала вона.

Гонченко зауважила, що голова Запорізької міськради Олександр Сін ходи в у той час по платформі та посміхався.

Читайте також: Опозиція підрахувала, скільки в Києві "тітушок" і правоохоронців

Нагадаємо, за словами лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, на вихідні (суботу-неділю) влада звозить людей до Києва з метою розпочати громадянський конфлікт.