Під вартою Феміда залишила Григорія Немченкова з Вінниччини, якого "взяли" за події на вулиці Грушевського 23 січня. Захист вважає підозри хибними, адже у Григорія не було жодних засобів захисту чи екіпірування учасника масових заворушень. Але Апеляційний суд вирішив не застосовувати до вінничанина, який у Києві працював охоронцем, іншого запобіжного заходу, окрім як тримання під вартою.

Домашній арешт у певний час доби, замість утримання під вартою - судді задовольнили скаргу захисту Нестора Дідика та батька двох донечок Олександра Кравцова. Феміда виносила рішення, поки під судом команда підтримки з письменників та поетів декламувала революційні вірші.

Раніше обом учасникам подій у Кріпосному провулку Оболонський суд призначив 2 місяці арешту. Їм інкримінують хуліганство.

Апеляцію щодо ще одного учасника Автомайдану — Дениса Рубцова, якого вночі 22 січня жорстоко побив “Беркут” і розтрощив його машину, суд навіть не розглянув — переніс на 11 лютого. Як і у випадку із львівським фотографом Мар’яном Гаврилівим.