Прем'єра передачі Ассанджа відбулася в 15:30 за московським часом.

За повідомленнями редактора Wikileaks, це перше інтерв'ю Насралли на Заході з 2006 року.

В інтерв'ю Насралла говорив про Ізраїль та збройний конфлікт у Сирії.

"Держава Ізраїль - це незаконне держава. Це держава, заснована шляхом окупації чужих земель, захоплення чужих земель, силового утримання чужих земель шляхом масового винищення палестинців, які були вигнані зі своїх земель. Серед них були не тільки мусульмани, але й християни. І те, що минуло багато часу, нічого не змінює", - заявив Насралла.

"Ми не хочемо нікого вбивати, ми не хочемо нікого обділяти, ми просто хочемо, щоб восторжествувала справедливість", - додав лідер "Хезболли", відповідаючи на запитання щодо незалежності палестинців.

Насралла також підтвердив інформацію про те, що "Хезболла" закликала сирійську опозицію розпочати переговори з режимом Башара Асада, однак та відмовилася.

Він заявив, що "Хезболла", яка бореться за створення в Лівані ісламської держави за іранським зразком, підтримувала всі революції "арабської весни", крім сирійської. Він пояснив це тим, що режим Асада завжди підтримував ліванську опозицію і не вступав у співпрацю із США або Ізраїлем.

Натомість головний редактор Russia Today Маргарита Сімоньян на своїй сторінці у Twitter зауважила, що Ассандж сам вирішив, хто буде першим гостем його передачі.

"Не здивуюся, якщо після першого ж ефіру яструби забажають закрити не тільки Ассанджа, але і нас", - додала Сімоньян.