Перемир'я немає. Мінські домовленості для бойовиків — це намагання відновити власну боєздатність. Обстріли сил АТО не припиняються.

Після короткочасного затишшя на підконтрольній Україні території Луганщини бойовики знову відкрили вогонь. Двічі з мінометів була обстріляна Попасна. Чути стрілянину в Трьохізбенці та на автодорозі Бахмутка. Накрили градами і Лебединське. На Донецькому напрямку теж вогонь. Обстрілювали Комінтернове, Авдіївку та Водяне. Триває штурм Широкиного.

Важкого озброєння Україна не відводитиме.Техніку українці заберуть лише після припинення обстрілів з боку бойовиків, заявили в Генштабі. Для цього навіть готові відповідні майданчики.

Агресор перекидає резерви у район Безіменного. Про це повідомляє Інформаційний спротив. За останні дні туди прибуло майже 4 сотні терористів, броньовики і танки. На території активних бойових дій найманці перегруповуються та пробують наступати. Найбільше ворожої сили накопичується у Донецьку.

Нагадаємо, важке озброєння мали відвести в неділю 22 лютого. Дата була узгоджена з бойовиками. Втім терористи, в черговий раз порушили мінські домовленості.