Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Аваков зауважив, що до нього з відкритим листом звернулись письменники Сергій Жадан та Ірена Карпа і громадські діячі на чолі з Борисом Захаровим.

Активісти вимагали якнайшвидшого розслідування інциденту, коли начебто охоронці Богословської побили координатора харківського Євромайдану Василя Рябка.

"І висновки слідства послідують. Не залежно від істерик дами (Богословської), яка "вчасно" втекла від Януковича. Буде викликана до слідчого для надання свідчень — і скаже про все чисту правду, якщо є що сказати. Заодно і піар зробить собі коханій — реально ж думає, що харків'яни такі ідіоти, що змінять на посту мера Харкова Гепу на Інну Б.", — написав Аваков.

"Хочеться зустріти бодхісатву і говорити про вічне. Але карма зводить тебе з Інною Б. - говори, мовляв, спочатку з відьмою", — підсумував міністр.

Богословська у своєму блозі звинуватила Авакова у тому, що він "домовився з Кернесом", з яким разом "грабують Харків".

"У соцмережах почали поширювати інформацію про те, що моя охорона побила евромайданівців. Це абсолютна брехня. Офіційно заявляю, що я не користуюся охороною, навіть тоді, коли загрожують моєму житті. Ніякого відношення ні до яких побиттю не маю", — запевнила Богословська.

Нагадаємо, Богословська вважає, що Михайла Добкіна і Геннадія Кернеса потрібно ізолювати від суспільства, поки цього не зробила вулиця. Існує думка, що Богословська хоче обійняти посаду мера Харкова або голови Харківської ОДА.