“Щодо заяв Жиліна і його організації - розберемося, по поличках, спокійно. Але справедливо. І з його бажанням вбивати і відрізати вуха теж... Прямо завтра попрошу провести перевірку - може все що він говорить - можна? Напевно ні… За погляди та емоції ніхто нікого переслідувати не буде. За дії і заклики вбивати – так”, - написав Аваков на своїй сторінці у Facebook.

Тим часом "Правий сектор" у соцмережах уже оприлюднив результати сьогоднішньої діяльності "Оплоту". Так вигляє побитий "Оплотом" харківський активіст.

Нагадаємо, в.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков запевняє, що ситуація в Харкові уже спокійна, міліція не дпускає сутичок між “Оплотом” та євромайданівцями.

Раніше у приміщенні Харківської ОДА заблокованими опинилися близько 150 людей, яких оточили “тітушки”. Перед цим на площі Свободи близько сотні учасників бійцівського клубу “Оплот” напали на протестувальників місцевого Євромайдану.

Зауважимо, керівник харківської організації "Оплот" Євген Жилін ще вчора повідомив, що "разом з соратниками буде захищати Харків від провокаторів".